× Početna Proizvodi O nama Naš tim Naša misija Kontakt

Uspeh ima jačinu i stabilnost onoliko koliko je truda, istrajnosti i hrabrosti uloženo u njega. Istrajnost kreće od jakih uverenja, ali ako cilj nije jasan i konkretan, snaga se rasipa i cilj kao da ne postoji.

Kada smo 2008. godine osnovali Cards Print, bili smo svesni da je pred nama veliki izazov. Mežutim, imali smo jasan cilj – da stvorimo jak i uspešan tim ljudi koji može da ponudi rešenja koja će pomoći našim klijentima da poboljšaju svoje poslovanje.

Počeli smo predstavljajući mogućnosti koje nude plastične kartice i okovratne trakice. Kroz uzajamnu saradnju sa klijentima slušali smo o njihovim potrebama i zajednički dolazili do novih rešenja kojima smo proširivali našu delatnost. Danas, naša kompanija pruža različita rešenja vezana za identifikaciju i sigurnost. Pored kartica i trakica koji su i dalje ostale naš glavni proizvod, nudimo i različite ID dodatke, akreditacije, USB memorije, VIP narukvice, RFID medije, čitače i štampače PVC kartica. Takođe, kreirali smo i jedinstvena softverska rešenja koja se odnose na evidenciju radnog vremena, ali i na organizovane događaje, igraonice i sisteme za ishranu radnika.

Kao grupa naše kompanije izdvojio se Cards Print Security koji je u prvi plan svog poslovanja postavio inovativna sigurnosna rešenja visokog nivoa zaštite. Ova rešenja obuhvataju mehaničke cilindre, mehatroničku kontrolu pristupa, specijalne elektronske kabinete za ključeve i čitače dokumenata.

Naši klijenti uglavnom su kompanije koje su uočile da lagano gube stalne kupce, ali i firme koje dobro posluju i žele da imaju jak brend i puno poverenje svojih klijenata. Međutim, naši glavni klijenti su kompanije koje ne žele da njihovi zaposleni gube previše vremena i novca tražeći gde, kako i od koga koji proizvod mogu da nabave. Hteli smo da klijentima ponudimo celovita rešenja, pružajući sve potrebne proizvode i usluge na jednom mestu. Pokrili smo celokupan proces realizacije porudćbine – od dizajna i pripreme za štampu, preko proizvodnje i brze isporuke, uz tehničku podršku 24 časa 7 dana u nedelji.

10 godina iskustva i iskrene komunikacije sa korisnicima pomoglo nam je da ono što smo postavili za ključne elemente poslovanja potvrdimo kao dobar pravac našeg rada. Visok kvalitet proizvoda, brza i tačna isporuka, briga o klijentu kroz stalno dostupnu tehničku podršku, posvećen i stručan tim obezbeđuju kvalitetnu uslugu koja je baza našeg poslovanja.  

Kroz saradnju sa brojnim klijentima idemo ka ostvarenju postavljenih ciljeva, ali definišemo i nove. Ovo nas podstiče da stalno idemo dalje trudeći se da opravdamo poverenje klijenata koji nam se obraćaju kao kompaniji prepoznatljivoj po stabilnosti, posvećenosti i dobrim rešenjima.